Mijn werkwijze is over het algemeen levendig, stijlvol en glamourish te noemen.

Ik probeer elke foto net even dat ‘gouden randje’ mee te geven, maar toch natuurlijk en passend bij wat jij/jullie willen.

Ik laat me leiden door het moment en de sfeer, maar zal ook de regie in handen nemen als ik daardoor een prachtplaat kan maken waarvan iedereen WOW zal zeggen.

 

Trouwreportage

Als na het lezen van deze pagina jullie interesse is gewekt om jullie trouwdag door mij te laten vastleggen, maak ik graag een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden door te nemen.

Wanneer we de inhoud van jullie bruidsreportage hebben bepaald en de gekozen datum is vastgelegd ontvangen jullie na het ondertekenen van de offerte een opdrachtbevestiging.

Hierin staat omschreven wat de inhoud van de trouwreportage is die jullie hebben gekozen en welke afspraken we hebben gemaakt.

Na ondertekening van de offerte en een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag is de boeking definitief.

2 weken vóór jullie trouwdag neem ik contact op om de het draaiboek en eventuele wijzigingen met jullie door te nemen.

Voor de door jullie gekozen trouwreportage zal ik meer dan genoeg opnames maken en hier vervolgens een selectie uit maken. Deze controleer en waar nodig corrigeer ik op kleur, contrast etc.

Natuurlijk word jullie trouwdag een topdag en kan het gebeuren dat jullie willen dat ik langer blijf om nog meer mooie momenten vast te leggen, bijvoorbeeld omdat er onverwachts toch iets leuks werd georganiseerd. Geen probleem; voor € 110,- per uur kunnen jullie de beleving verlengen en aanvullen tot het moment dat jullie denken; ‘we hebben het’.

Na jullie trouwdag zijn jullie natuurlijk ontzettend benieuwd naar de foto’s. Daarom maak ik speciaal voor jullie een preview in een persoonlijke online gallery, zodat jullie alvast wat kunnen nagenieten.

4-8 weken na jullie trouwdag ontvangen jullie de bewerkte foto’s in de hoogste kwaliteit digitaal op jullie gepersonaliseerde  usb-stick en als jullie daarvoor hebben gekozen het album en of wandafbeelding.