20 thoughts on “Klanten vertellen

 1. Zeer tevreden over mijn zakelijke foto’s die door Björn zijn gemaakt. Hij geeft goed advies, heeft interesse en luistert naar hetgeen wat je uit wil stralen op de foto en brengt dit vervolgens zo goed mogelijk in beeld.

  Een fotograaf met passie voor zijn vak en ik zou hem zeker aanraden!.

 2. Geweldige fotoshoot gehad in een ontspannen sfeer. We zijn erg tevreden over het resultaat. Geweldig om de zwangerschap met deze prachtige foto’s te vereeuwigen. Kortom, zeer tevreden en nogmaals super bedankt Björn!

 3. Toffe fotoshoot gedaan bij Björn. Hij gaf goed advies voorafgaand en tijdens de shoot.

 4. Op de banenmarkt portretfoto laten maken. Krijg alleen maar leuke reacties. Björn is de eerste die mijn ondeugende kant gefotografeerd heeft gekregen. Precies het beeld wat ik nu nodig heb op mijn CV!

 5. Björn heeft van mij een profielfoto gemaakt voor LinkedIn en CV op een banenmarkt. Ben erg tevreden over het resultaat en de kwaliteit van de foto.

 6. Wat een fijne fotograaf is Bjõrn! Hij weet het beste in je naar boven te halen, geeft gerichte en goeie tips waar nodig en is bovenal authentiek en zeer prettig in de omgang. Dit samen met een gezonde dosis enthousiasme, passie, humor, kundigheid en professionaliteit leidt tot prachtig beeldmateriaal. Daarom beveel ik Bjõrn met veel liefde aan en kijk uit naar een volgende shoot!

 7. Dit was de tweede keer dat ik met Björn samenwerkte en ik kan hem zeker aanraden wat betreft portretfotografie. Hij levert echter super werk af!

 8. Erg leuke fotoshoot gehad met de kinderen. Bjorn stelde ze op hun gemak en gaf ze ook ruimte voor hun eigen ideeën. Erg leuke shoot dankzij een kundige fotograaf in alle opzichten.

 9. In december, in de regen, een leuke fotoshoot gehad bij Björn. Ondanks (of juist door) het weer zijn het hele mooie foto’s geworden waar ik heel blij mee ben! Björn is een kundige, geduldige en ook nog eens een gezellige fotograaf die je op je gemak stelt voor de camera!

 10. Inmiddels heb ik 2 shoots gehad met Bjorn, 1 serieuze en 1 vrij werk voor zijn portfolio.
  En nee, ik ben geen model. Maar nee, dat is bij hem ook niet nodig.

  Bjorn is een professional met kennis van zaken, die je toch goed op je gemak kan laten voelen.
  Zijn unieke kijk zorgt voor zeer mooie foto’s.

  Nogmaals bedankt!

 11. In de winter had ik een foto schoot via een Facebook actie. Dat vond ik erg leuk omdat ik totaal niet kan poseren. Björn was erg geduldig en wat nog belangrijker is, erg vriendelijk en makkelijk om mee om te gaan. Al met al een leuke shoot gehad tussen de regen buien door.

 12. Een geweldige shoot gehad met Björn. Het was een last minute project, maar hij had een prachtige locatie gekozen (Loonse en Drunense Duinen). Björn heeft toffe ideeën. Wat ik vooral fijn vind aan hem is dat hij niet alleen fototechnische kennis heeft, maar ook het model kan aansturen om een perfect shot te krijgen! Hij kan tegen een grapje en het is gedurende de shoot een lekker luchtige sfeer!
  Hij heeft de beste foto’s er uit gekozen mét uitleg waarom andere foto’s het niet geworden zijn. Snelle levering in hoge kwaliteit!

  Het is dus zeker de moeite waard om met Björn te shooten!

 13. We hebben een hele fijne professionele fotoshoot gedaan bij Björn voor mijn dochter ter uitbreiding van haar portfolio i.v.m. audities. In overleg kan alles en Björn had zeer goede tips en oog voor detail. Hij neemt uitgebreid de tijd om in overleg de beste foto’s te maken. De foto’s zijn zeer goed van kwaliteit en worden snel geleverd.
  Ook mijn man en ik hebben foto’s laten maken voor o.a. website gebruik en we zijn meer dan tevreden.
  Een aanrader dus en zeker voor herhaling vatbaar. Heel hartelijk bedankt!

 14. Samen met Björn een hele fijne en leuke schoot gedaan.
  Hij laat je, je snel op je gemak voelen
  Met een lolletje tussendoor.
  Ik vond het heel fijn en ontspannen werken en zeer zeker voor herhaling vatbaar!

 15. Ik heb een hele fijne en leuke shoot gehad met Bjorn. Door op een prettige manier te “spelen” met posities / houding / achtergrond heeft hij de foto’s gemaakt waar ik blij van werd. Bedankt Bjorn!

 16. Björn is professioneel en houdt van zijn vak. Dat zie en merk je aan alles. Hij neemt de tijd voor je, is duidelijk, denkt met je mee en geeft advies. Hij zet zich 100% in om te zorgen dat jij de foto krijgt die je wilt. Björn is authentiek, oprecht en sociaal.. Ook voor zakelijke headshots beveel ik hem je aan.

 17. Ik heb een zeer fijne shoot met je gehad!
  Erg professioneel en dat alles aan huis.
  Ik heb er een aantal erg toffe foto’s aan over gehouden.

  Björn, bedankt daarvoor!

 18. Een hele leuke dag/shoot gehad in Rotterdam.
  Goede tips en snelle service. Mocht ik ooit nog foto’s nodig hebben zal ik zeker Björn benaderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.