Slider

Hoe kan een fotosessie je leven veranderen?

Als fotograaf ben ik een liefhebber van schoonheid en geloof ik dat dit bij iedereen aanwezig is.

De meeste mensen hebben moeite met het zien van hun eigenwaarde en het is door het zien van jezelf in deze vorm van intieme kunst dat het zelfvertrouwen een enorme boost kan krijgen.

Regelmatig krijg ik de opmerking van zowel mannen als vrouwen dat ze zichzelf niet geschikt vinden als model. Vaak is dit te wijten aan de ervaring nooit op een flatteuze manier te zijn gefotografeerd.

Ook verkeerde begeleiding waardoor je het gevoel krijgt het ‘verkeerd’ te doen kan ervoor zorgen dat je je niet openstelt en dat zie je terug op de foto’s.

Door jouw vrouwelijke (of mannelijke) vorm te omarmen, verdwijnen onzekerheden naar de achtergrond en zal je een gevoel van empowerment en liefde voor jezelf ervaren…

Iets dat je misschien jaren niet hebt gevoeld?

Het eindresultaat? Een luxe album vol stijlvolle en sensuele portretten en een prachtig persoonlijk kunstwerk om te delen met je partner of je houd ze gewoon lekker voor jezelf!


Werkwijze

Een boudoir portret is VOOR JOU. Jij zoals je nu bent en meer dan alleen een fotosessie waaraan je prachtige, sensuele kunst overhoudt.

 

Deze ervaring geeft je de kans om je sensuele kant tot uitdrukking te laten komen.

Aan het begin van de sessie weet je misschien niet helemaal wat je kunt verwachten, maar voordat er een camera in zicht is nemen we de tijd voor een persoonlijk gesprek waarin we elkaar beter leren kennen en jouw wensen bespreken.

Jouw boudoir sessie vind plaats in een relaxte setting die voor jou goed voelt en past bij jouw wensen. Dit kan in jouw eigen woning, maar ook een mooie hotelkamer, buitenlokatie of een studio behoren tot de mogelijkheden.

  • Coaching en begeleiding in poses om ervoor te zorgen dat je de allermooiste foto’s hebt, zelfs als je nog nooit hebt geposeerd.
  • Tips vooraf en hulp bij planning van je outfits voorafgaand aan jouw boudoir sessie
  • Professionele nabewerking van al jouw persoonlijke kunst

Ook mag je altijd iemand meenemen.

Jouw boudoir sessie kan heel naturel zijn, maar ook professionele visagie is mogelijk, de keuze is volledig aan jou.


JE BENT HET WAARD!


Ik leer je graag al een beetje kennen voor je definitief jouw boudoir sessie boekt tijdens een gratis pré sessie gesprek. Het is een uitstekende manier om jouw vragen te beantwoorden, ideeën te bespreken, prijzen door te nemen en alles op gang te krijgen. Dit kan persoonlijk, maar ook via een telefoongesprek of videochat.

 

Ben jij klaar om jouw boudoir ervaring te plannen?


Contact Formulier Boudoir Fotoshoot