Boudoir

BY | BJÖRN

Slider

 

Hoe kan een fotosessie je leven veranderen?

De meeste mensen hebben moeite met het zien van hun eigenwaarde en het is door het zien van jezelf in deze vorm van intieme kunst dat het zelfvertrouwen een enorme boost kan krijgen.

Door jouw vrouwelijke (of mannelijke) vorm te omarmen, verdwijnen imperfecties en onzekerheden achter de cameralens en zal je afloop een gevoel van empowerment en liefde voor jezelf en je lichaam ervaren… Iets dat je misschien jaren niet hebt gevoeld.

 

Als fotograaf ben ik een liefhebber van schoonheid en geloof ik dat dit bij iedereen aanwezig is. Regelmatig krijg ik de opmerking van zowel mannen als vrouwen dat ze zichzelf niet geschikt vinden als “model”. Vaak is dit te wijten aan de ervaring nooit op een flatteuze manier te zijn gefotografeerd.

Ook verkeerde begeleiding waardoor je het gevoel krijgt het ‘verkeerd’ te doen kan ervoor zorgen dat je je niet openstelt en dat zie je terug op de foto’s.

 

-Word je weer bewust van je eigen schoonheid en kracht-

 

 

 

JE BENT MOOI ZOALS JE BENT!

 

Je hoeft echt niet eerst af te vallen (of in vorm te komen, of wat daar ook op lijkt) voordat je een fotosessie boekt. Het maakt niet uit wat je weegt of hoe je eruit ziet ; ik zal er alles aan doen om je er fantastisch uit te laten zien.

 

 

 

 


Werkwijze en prijzen

Een boudoir portret is VOOR JOU. Jij zoals je nu bent en meer dan alleen een fotosessie waaraan je prachtige sensuele portretten overhoudt.

 

Deze ervaring geeft je de kans om je sensuele kant tot uitdrukking te laten komen.

 

Aan het begin van de sessie weet je misschien niet helemaal wat je kunt verwachten, maar voordat er een camera in zicht is nemen we de tijd voor een persoonlijk gesprek waarin we elkaar beter leren kennen en jouw wensen bespreken.

Jouw boudoir sessie vind plaats in een relaxte setting die voor jou goed voelt en past bij jouw wensen. Dit kan in jouw eigen woning, maar ook een mooie hotelkamer, buitenlokatie of mijn studio behoren tot de mogelijkheden.

Ook mag je altijd iemand meenemen.

Jouw boudoir sessie kan heel naturel zijn, maar ook professionele visagie is mogelijk, de keuze is volledig aan jou.

 

Jouw boudoir sessie:

€295,-

Hiervoor krijg je:

  • Een boudoir fotosessie van 1,5 tot 2 uur op een locatie naar keuze
  • Een prachtig album van 20×20 cm met de mooiste foto’s
  • Coaching en begeleiding in poses om ervoor te zorgen dat je de allermooiste foto’s hebt, zelfs als je nog nooit hebt geposeerd.
  • Tips vooraf en hulp bij planning van je outfits voorafgaand aan jouw boudoir sessie
  • Professionele nabewerking van al jouw foto’s

 

JIJ BENT HET WAARD!

 


Ik leer je graag al een beetje kennen voor je definitief jouw boudoir sessie boekt tijdens een gratis pré sessie gesprek. Het is een uitstekende manier om jouw vragen te beantwoorden, ideeën te bespreken, prijzen door te nemen en alles op gang te krijgen. Dit kan persoonlijk in Tilburg maar ook via een telefoongesprek of videochat.

 

Ben jij klaar om jouw boudoir ervaring te plannen?

 


Contact Formulier Boudoir Fotoshoot

Vertel me kort iets over jezelf